Hirdetés

korlat.lap.hu / Lépcsőkorlát

Lépcsőkorlát

Legóból bármi készülhet, maximum a fantáziánk szab határt - ezt a tényt már gyerekkorunk óta ismerjük. Ennek az amerikai lakásnak a különlegessége, hogy a lépcsőkorlátja legóból készült, méghozzá 20.000 apró darabból!

Mit is nevezünk szabályos lépcsőnek egy lakás esetében például?

Kizárólag alumínium ötvözet, műanyag és üveg termékekkel foglalkozom. Így rendkívül jól használhatóak kültéren is. A beépítés során használt kötőelemek és csavarok szigorúan rozsdamentesek. A világító korlátok 12 V feszültségről működnek, beépített ledekkel. A kivitelezés rövid határidővel és nagy odafigyeléssel történik.

Korlátok, esztergált korlátelemek.

A lépcső szintkülömbségek áthidalásának eszköze, melyet a korlát tesz biztonságossá.

A lépcsőkorlátok kialakítása nagyon precíz felmérést és igényes kivitelezést követel meg. A legtöbb ügyfelünknek a minőség az elsődleges, de nyilván az ár sem elhanyagolható.

Készíthető fa lépcső modernebb, tiszta vonalvezetésű formában, negyed- vagy félfordulós kivitelben, szükség szerint egyedi vonalvezetéssel, szépen kerekített, hasáb alakú oszlopokkal, hengeres korlátelemekkel, bútorminőségű felületkezeléssel kisebb térbe.

Cégünk faesztergálással, falépcső és alkatrészeinek gyártásával foglalkozik. Mielőtt lépcsőépítéshez fog, keressen minket - tervezéssel, tanácsadással, helyszíni szereléssel állunk rendelkezésére. Egyedi elképzeléseket is igyekszünk megvalósítani. Raktárkészletünkből kis- és nagykereskedők mellett a lakosság is termelői áron vásárolhat!

Vállalkozásunk létrejöttét - melynek fő tevékenysége a faesztergálás - a fa iránt érzett teljes odaadásunk és csodálatunk inspirálta.

Korlát és radiátor egyben: a Zehnder lehetővé teszi. Egyedi radiátor elemek hajlított vagy szögletes elemekké gyártva korlátot formálnak, ugyanakkor kellemes meleget biztosítanak egészen a tetőig. Lenyűgöző példája az esztétikus extra funkciónak.

Biztonság és esztétika - A lépcsőkorlát nem csak védelmünkre tud szolgálni, hanem tartószerkezete is lehet magának a lépcsőnek.

Díszített kivitelû beltéri kovácsoltvas korlát.

Cégünknél mindenki azon dolgozik, hogy a megrendelői igényeket mind teljesebben ki tudjuk elégíteni, akár rövid határidővel is. Festett acél korlátok, rozsdamentes terasz és lépcsőkorlátok. Fa lépcsőburkolatok, fém lépcsők, üveglépcsők, csigalépcsők a tervezéstől a beépítésig. Egyszerűtől a luxusig, mi mindenkinek kínálunk megoldást!

Észrevehető trend lett az üveglépcső, mert egy belsőépítészetileg tervezett lakásban az üveglépcső óriási ékszer tud lenni.

Az oldal a különböző lépcsőket /lépcsőelemeket/ gyártó, építő, kivitelező, burkoló, felújító cégek linkjeit rendszerezi a szolgáltatás és a lépcsők fajtája szerint.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Lépcsőkorlát
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés